Kosár
kosár tartalma: 0 Ft értékben 0 termék
Budapesti Távcső Centrum

Zsebtávcsövek

A zsebtávcső egy vagy két szemes betekintésű kis műszer, néhány centiméteres optikával, viszont méretéhez képest óriási segítséget jelenthet a mindennapokban. Ha a tárgy túl messze van, de mégsem akarunk nagy méretű, nehéz műszereket magunkkal cipelni, mindig kéznél lehet egy kis monár vagy egy kétszemes kis keresőtávcső.

Speciális dizájnnal készülnek a színházi-, vagy más néven opera-távcsövek, melyeknél az optikai minõség mellett az elegáns kialakítás is nagyon fontos. A legújabb termékek 20 centiméteres közelponttal készülnek, speciális igényt kielégítve: kiállításon a vitrinben elhelyezett tárgyakat "közelrõl, felnagyítva" vizsgálhatjuk meg velük.


Monokuláris zsebtávcsövek

Az egyszemes műszerek nagy előnye a hordozhatóság, néhány centiméteres mérettel és néhány dekagrammos súllyal szinte bárhol elfér és elővehető. Ha nem akarunk nagyobb távcsövet cipelni, de jó ha mindig kéznél van egy kisebb teljesítményű műszer akkor érdemes egyet beszerezni.


Binokuláris zsebtávcsövek

Két szemmel mindig többet lát az ember mint eggyel. Nappali megfigyelésnél a térlátás is sokat segít. A kétszemes zsebtávcsövek szemtávolsága nagy határok között változtatható, így minden korosztály számára beállíthatók. Gyerekeknek ideálisak.


Ön a Castell Nova Kft. - Budapesti Távcsõ Centrum oldalait látja. Elérhetõségünk: 1122 Budapest, Városmajor u. 21, Tel. 1/202-5651, 20/484-9300, fax: 99/332-548. Nyitva tartás: hétfõtõl péntekig 10-18h, szombat 9-13 óra között. e-mail info@tavcso.hu (iroda), btc@tavcso.hu (üzlet) vagy castell.nova@chello.hu. Kérem, észrevételeivel tiszteljen meg minket. az oldalt készítette Szabó Áron