Kosár
kosár tartalma: 0 Ft értékben 0 termék
Budapesti Távcső Centrum

Delta céltávcsövek

A Delta cég 1989 óta van jelen a lengyel piacon, egy olyan országban, ahol a vadászat európai hagyományai már évszázadosak. Saját fejlesztésű céltávcsövei Japánban készülnek a legmagasabb minőségi elvárások mellett - viszont ésszerű árakon.

Milyen alapvető feltételeknek kell megfelelni egy jó céltávcsőnek? A kép kontrasztos legyen nagy látómezővel, az optika erős szürkületben is jó és fényes képet adjon, a távcső ellenálljon a nedvességnek és lövés okozta mechanikai sokknak. A Delta Titanium sorozat tucatnyi tagja megfelel ezeknek az elvárásoknak. A tubusok általában 30 mm-esek (a 42-es átmérőknél találunk colos tubust). A megvilágítópontos távcsövekben a vörös pont rendkívül kicsiny (100 méteres általában 14 mm-t takar ki) és szürkületben 1-2-es fokozaton jól látható, de nem zavaró. A tornyokon az állítás általában 1/4-es MOA (7,25 mm/100m) lépésekben történik. Az akromatikus optikák mentesek a torzításoktól (nincs kómahiba, széltorzítás, színihiba). Az alacsony diszperziójú üvegnek és többszörös teljes tükrözésgátló bevonatnak köszönhetően (fully multi coating) a fényáteresztés minden hullámhosszon jobb mint 93% (zöldben pontosan 94,54%), ami rendkívül kimagasló érték. Minden példány sorszámozott, a Titanium sorozatra 10 év teljes (!) garancia vonatkozik.


Shaft for SW crayford


Shaft for SW crayford


Shaft for SW crayford


Shaft for SW crayford


Shaft for SW crayford


Shaft for SW crayford


Shaft for SW crayford


Shaft for SW crayford


Céltácsövek 45 mm átmérőig


Céltvcsövek 50 - 56 mm között


Shaft for SW crayford


Ön a Castell Nova Kft. - Budapesti Távcsõ Centrum oldalait látja. Elérhetõségünk: 1122 Budapest, Városmajor u. 21, Tel. 1/202-5651, 20/484-9300, fax: 99/332-548. Nyitva tartás: hétfõtõl péntekig 10-18h, szombat 9-13 óra között. e-mail info@tavcso.hu (iroda), btc@tavcso.hu (üzlet) vagy castell.nova@chello.hu. Kérem, észrevételeivel tiszteljen meg minket. az oldalt készítette Szabó Áron